Informacije o vašem sigurnom odmoru (ažurirano 1.4.2021.)

25.2.2021. Hotel provodi sve Safe stay in Croatia & Safe travels protokole

Hotel je otvoren za sve goste

Hotel radi u skladu s donešenim epidemiološkim mjerama i preporukama od strane nadležnih institucija. Hotel, hotelske usluge (bazen, saune, masaže, fitnes) i restoranske usluge su dostupne svim gostima – i gostima sa smještajem i vanjskim posjetiteljima. Od 1.3.2021. naš restoran je otvoren i za vanjske posjetitelje.

U Hotelu Villa Magdalena oduvijek smo strogo vodili brigu o čistoći i higijeni. Od početka epidemije posebnu pažnju smo dodatno posvetili dezinfekciji svih individualnih prostorija, zajedničkih prostorija, bazena, hidromasažnih kada. Kroz cijelo vrijeme zatvorenosti hotela radili smo na pripremi nove organizacije rada i prilagodbi prostora kako bi i našim zaposlenicima i našim gostima osigurali besprijekornu sigurnost u skladu s najnovijim smjernicama i standardima o higijeni i čistoći.

Provodimo stroge i detaljne postupke čišćenja smještajnih jedinica, dezinfekcije svih površina i opreme koje su moguće u kontaktu s gostima, strogo dezinficiranje klorom svake hidromasažne kade nakon odlaska gosta, detaljno čišćenje kupaonice, svih dodirnih površina – kvaka, tipki. Čišćenje i zamjena posteljine i ručnika može biti obavljena u skladu s postojećim standardima ili prema vašim željama. Ukoliko je moguće poštujemo pravilo da postoji razmak između nekoliko dana između dolaska gosta u istu smještajnu jedinicu.

Villa Magdalena ima 24 smještajne jedinice te stoga možemo provesti maksimalno individualni pristup svakom gostu, a time i maksimalnu zaštitu:

 • brzu prijavu u hotel

 • NOVO: beskontaktnu odjavu i plaćanje kreditnim karticama iz sobe

 • vlastiti sustav Virtualni Concierge: beskontaktno naručivanje usluga i obroka

Svaka soba (smještajna jedinica) zahvaljujući svojoj veličini prostora i opremljenošću omogućava:

 • konzumiranje svih obroka (doručak, ručak, večera ) i pića u sobi

 • korištenje vlastite masažne kade s termalnom vodom u sobi

 • vlastitu terasu

 • beskontaktno naručivanje

Korištenje zajedničkih prostora restorana, bazena, wellnessa prilagođeno je zdravstvenim i socijalnim zahtjevima epidemiologa (obavezna korištenje dezinficijensa, obavezno korištenje maski u zatvorenom prostoru, poštivanje distance te maksimalnog broja ljudi u određenom prostoru). Korištenje parne saune prema trenutno važećim mjerama HZJZ nije dopušteno. Sve ostale usluge su dostupne.

Trudit ćemo se da Vaš boravak u Villi Magdaleni i destinaciji Krapinskih Toplica, bude odmor za pamćenje – bez straha, maksimalno opuštajući uz poseban doživljaj jedinstvenosti usluge smještaja, wellnessa i gastronomije koju smo i do sada pružali.

U želji da poduzmemo sve kako bismo spriječili širenje koronavirusa i time zaštitili naše goste i zaposlenike, molimo vas da se pridržavate svih mjera i preporuka za vrijeme vašeg boravka.

Radujemo se ponovnom susretu s vama i radimo sve što je u našoj moći kako bismo vam pružili jedinstveni doživljaj odmora i u ovim novim životnim okolnostima. Vidimo se!

Villa Magdalena tim

Hrvatsko Zagorje – sigurna destinacija

Želimo naglasiti da je Hotelu Villa Magdalena najvažnija dobrobit naših gostiju, zaposlenika, njihovih obitelji, partnera i sugrađana stoga postupamo odgovorno i pažljivo nadziremo razvoj situacije oko koronavirusa (COVID-19) te poduzimamo korake koji su u skladu s preporučenim postupcima i protokolima koje izdaje Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kao i s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije.

Važno nam je napomenuti da je naša destinacija pod kontrolom, a da u hotelu od 11.5.2020. nije bio zabilježen slučaj zaraze gosta ili sumnje na isto.

Na stranici croatiacovid19.info možete pratiti broj aktivnih slučajeva po regijama.

Vaše rezervacije

Odlučili smo olakšati planiranje Vašeg odmora te prilagoditi uvjete rezervacije i otkazivanja trenutnoj situaciji.

Za sve rezervacije primljene u narednom periodu vrijedi pravilo besplatnog otkazivanja do 72h prije dolaska.

Preporučamo korištenje online rezervacijskog sustava kako biste ostvarili najbolju moguću cijenu u svakom trenutku.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila, telefona, chata ili društvenih mreža.

Opća pravila pri ulasku u Republiku Hrvatsku

Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr. Tako ćete spriječiti dodatno zadržavanje na graničnom prijelazu jer će granična policija imati podatke u sustavu.

Putnici koji su se registrirali na stranici entercroatia.mup.hr primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a.

Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH.

Na stranicama Europske komisije  “Re-open EU” možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar EU i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.

Tranzit kroz Austriju, Italiju i Sloveniju prema Hrvatskoj teče potpuno neometano.

Osobe koje na svoj odmor u Republiku Hrvatsku dolaze iz zelenih zemalja ne trebaju predočiti test niti imaju obvezu samoizolacije.

Putnici koji dolaze u Republiku Hrvatsku iz država/regija članica EU/EGP, a koje se trenutno ne nalaze na tzv. zelenoj listi  Europskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti, moraju predočiti jedno od navedenog:

 • negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testaBAT na SARS-CoV-2 koji nije stariji od 48 sati  (računajući od vremena uzimanja brisa do dolaska na granični prijelaz) te je naveden na Zajedničkoj listi brzih testova. Ukoliko se radi o brzom antigenskom testu i boravku dužem od 10 dana u Republici Hrvatskoj, mora ponovo provesti testiranje do desetog dana od dana od datuma izdavanja tog testa

 • Osobe koje su preboljele COVID-19 unazad 6 mjeseci izuzete su iz obveze pribavljanja negativnog PCR ili BAT testa i samoizolacije. Za dokaz da su preboljeli COVID-19 putnici moraju predočiti pozitivan nalaz PCR ili antigenskog testa koji je napravljen unazad 6 mjeseci, pri čemu je ta potvrda valjana najranije jedanaestog dana od dana prispijeća pozitivnog testa te najdulje do 180-og dana od dana prvog pozitivnog testa; ili potvrdu o preboljenom COVID-u izdanu od liječnika.

 • Osobe koje imaju potvrdu o cijepljenju protiv COVID-19 (bez obzira na vrstu cjepiva) izuzete su od obveze pribavljanja negativnog PCR testa i samoizolacije ( treba sadržavati dokaz da je od primitka druge doze cjepiva prošlo najmanje 14 dana, za Modernu vrijedi 14 dana od 1.doze). Iznimno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, potvrda o primitku jedne doze ukoliko je doza primljena prije više od 14 dana od dana prelaska državne granice

 • ili obaviti PCR testiranje ili brzo antigensko testiranje – BAT na SARS-CoV-2 odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku (o vlastitom trošku), uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza. U slučaju nemogućnosti testiranja određuje se mjera samoizolacije u trajanju od deset (10) dana.

 • Djeca mlađa od 7 god, koja putuju u pratnji roditelja izuzeta su od obveze predočenja negativnog rezultata testa i obveze samoizolacije ako roditelji imaju negativan PCR ili RAT (antigen) test.

Osobe iz ostalih zemlja moraju pri ulasku u Republiku Hrvatsku predočiti negativni PCR test ne stariji od 48h ili obaviti PCR testiranje odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza. Obavezna je i potvrda o uplaćenom smještaju u hotelu.

Detaljnije o svemu možete pogledati i ovdje: https://croatia.hr/hr-HR/koronavirus-covid-19-pitanja-i-odgovori

NOVO – dogovorite PCR testiranje u neposrednoj blizini Hotela

Za državljane EU/EEA moguće je dogovoriti PCR testiranje u neposrednoj blizini hotela u Krapinskim Toplicama (s mogućnošću dobivanja nalaza isti dan ili najkasnije drugi dan). Cijena testa iznosi 700 kn (oko 90 EUR), a obavezna je prethodna najava i rezervacija na recepciji hotela.

POSEBNA PONUDA

Nastavno na navedenu mjeru, a kao znak solidarnosti prema našim gostima, Hotel Villa Magdalena u ovim izazovnim vremenima svim gostima koji su rezervaciju izvršili direktnim sustavom rezervacije za boravak minimalno 3 noći omogućuje dodatan popust “10% popusta solidarnosti” na rezerviranu uslugu smještaja koji se obračunava na Recepciji. 

Informacije o vašem sigurnom odmoru (COVID-19) - ažurirano 2.3.2021.više...
+