Informacije o vašem sigurnom odmoru (ažurirano 29.12.2020.)

29.12.2020. Hotel je i dalje otvoren, nastavlja s radom, za dolazak više nije potrebna ePropusnica

Dana 29.12.2002. MUP je suspendirao sustav ePropusnica stoga je dolazak omogućen svim gostima nesmetano iz svih županija.

28.11.2020. Hotel je i dalje otvoren za sve goste

U skladu sa donešenim epidemiološkim mjerama i preporukama od strane nadležnih institucija hotel, hotelske usluge (bazen, saune, masaže) i restoranske usluge od 28.11.2020. su dostupne isključivo gostima koji koriste uslugu smještaja u hotelu. Od 28. 11. naš restoran je zatvoren za vanjske posjetitelje.

U Hotelu Villa Magdalena oduvijek smo strogo vodili brigu o čistoći i higijeni. Od početka epidemije posebnu pažnju smo dodatno posvetili dezinfekciji svih individualnih prostorija, zajedničkih prostorija, bazena, hidromasažnih kada. Kroz cijelo vrijeme zatvorenosti hotela radili smo na pripremi nove organizacije rada i prilagodbi prostora kako bi i našim zaposlenicima i našim gostima osigurali besprijekornu sigurnost u skladu s najnovijim smjernicama i standardima o higijeni i čistoći.

Provodimo stroge i detaljne postupke čišćenja smještajnih jedinica, dezinfekcije svih površina i opreme koje su moguće u kontaktu s gostima, strogo dezinficiranje klorom svake hidromasažne kade nakon odlaska gosta, detaljno čišćenje kupaonice, svih dodirnih površina – kvaka, tipki. Čišćenje i zamjena posteljine i ručnika može biti obavljena u skladu s postojećim standardima ili prema vašim željama. Ukoliko je moguće poštujemo pravilo da postoji razmak između nekoliko dana između dolaska gosta u istu smještajnu jedinicu.

Villa Magdalena ima 24 smještajne jedinice te stoga možemo provesti maksimalno individualni pristup svakom gostu, a time i maksimalnu zaštitu:

  • brzu prijavu u hotel
  • NOVO: beskontaktnu odjavu i plaćanje kreditnim karticama iz sobe
  • vlastiti sustav Virtualni Concierge: beskontaktno naručivanje usluga i obroka

Svaka soba (smještajna jedinica) zahvaljujući svojoj veličini prostora i opremljenošću omogućava

  • konzumiranje svih obroka (doručak, ručak, večera ) i pića u sobi
  • gratis posluga doručka u sobu – vrijedi za dane unutar tjedna (ponedjeljak-petak) do 24.12.2020
  • korištenje vlastite masažne kade s termalnom vodom u sobi
  • vlastitu terasu
  • beskontaktno naručivanje

Korištenje zajedničkih prostora restorana, bazena, wellnessa prilagođeno je zdravstvenim i socijalnim zahtjevima epidemiologa (obavezna korištenje dezinficijensa, obavezno korištenje maski u zatvorenom prostoru, poštivanje distance te maksimalnog broja ljudi u određenom prostoru). Korištenje parne saune te fitnesa prema trenutno važečim mjerama HZJZ nije dopušteno. Sve ostale usluge su dostupne.

Trudit ćemo se da Vaš boravak u Villi Magdaleni i destinaciji Krapinskih Toplica, bude odmor za pamćenje – bez straha, maksimalno opuštajući uz poseban doživljaj jedinstvenosti usluge smještaja, wellnessa i gastronomije koju smo i do sada pružali.

U želji da poduzmemo sve kako bismo spriječili širenje koronavirusa i time zaštili naše goste i zaposlenike, molimo vas da se pridržavate svih mjera i preporuka za vrijeme vašeg boravka.

Radujemo se ponovnom susretu s vama i radimo sve što je u našoj moći kako bismo vam pružili jedinstveni doživljaj odmora i u ovim novim životnim okolnostima. Vidimo se!

Villa Magdalena tim

Hrvatsko Zagorje – sigurna destinacija

Želimo naglasiti da je Hotelu Villa Magdalena najvažnija dobrobit naših gostiju, zaposlenika, njihovih obitelji, partnera i sugrađana stoga postupamo odgovorno i pažljivo nadziremo razvoj situacije oko koronavirusa (COVID-19) te poduzimamo korake koji su u skladu s preporučenim postupcima i protokolima koje izdaje Hrvatski zavod za javno zdravstvo, kao i s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije.

Važno nam je napomenuti da je naša destinacija pod kontrolom, a da u hotelu od 11.5.2020. nije bio zabilježen slučaj zaraze gosta ili sumnje na isto. U vrijeme zatvorenosti hotela radili smo na pripremi nove organizacije rada i prilagodbi prostora kako bi i našim zaposlenicima i našim gostima osigurali besprijekornu sigurnost u skladu s najnovijim smjernicama i standardima o higijeni i čistoći te najboljoj praksi svjetskih hotela.

Na stranici croatiacovid19.info možete pratiti broj aktivnih slučajeva po regijama.

Vaše rezervacije

Odlučili smo olakšati planiranje Vašeg odmora te prilagoditi uvjete rezervacije i otkazivanja trenutnoj situaciji.

Za sve rezervacije primljene u narednom periodu, a za razdoblje putovanja do 24.12.2020. vrijedi pravilo besplatnog otkazivanja do 36h prije dolaska.

Preporučamo korištenje online rezervacijskog sustava kako biste ostvarili najbolju moguću cijenu u svakom trenutku.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila, telefona, chata.

Opća pravila pri ulasku u Republiku Hrvatsku

Bez ograničenja ulaska za državljane EU/EEA, uz obaveznu prijavu na entercroatia.mup.hr

Od 1.7.2020. svi građani EU/EEA i osobe s trajnim boravištem u EU/EEA (uz Ujedinjenu Kraljevinu, Island, Lihtenštajn, Norvešku, Švicarsku, Andoru, Monako, San Marino i Vatikan) mogu slobodno ući u Hrvatsku bez ograničenja i dokazivanja razloga ulaska.

Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr. Tako ćete spriječiti dodatno zadržavanje na graničnom prijelazu jer će granična policija imati podatke u sustavu.

Putnici koji su se registrirali na stranici entercroatia.mup.hr primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a.

Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH.

Pravila pri ulasku u Republiku Hrvatsku za ostale zemlje van EU/EEA

Za strane državljane iz ostalih zemalja ne postoji obveza samoizolacije prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku. Prilikom ulaska u RH gosti će trebati posjedovati dokument kojim se potvrđuje rezervacija smještaja u Hrvatskoj, a koji sadrži mjesto/adresu smještajnog objekta u kojem će gost boraviti, kontakt broj telefona i duljinu boravka odnosno datum kada gost planira izlazak iz Republike Hrvatske.

Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr.
Gosti će na graničnom prijelazu dobiti i letak s općim i posebnim preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na slijedećim stranicama Europske Komisije ‘Re-open EU’ možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar Europske unije i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.

 

Bio Vital Breakfast - Hotel Villa Magdalena - Krapinske Toplice, Croatia
Informacije o vašem sigurnom odmoru (COVID-19) - ažurirano 29.12.2020.više...
+