Informacije o vašem sigurnom odmoru (ažurirano 5.11.2021.)

Hrvatsko Zagorje – ZELENA REGIJA

Putovanja u Hrvatsku odvijaju se bez poteškoća, a Hrvatsko zagorje nalazi se na listi ZELENIH regija.

Hotel radi u skladu s donešenim epidemiološkim mjerama i preporukama od strane nadležnih institucija, a od 25.2.2021. provode se svi SAFE STAY IN CROATIA & SAFE TRAVELS PROTOKOLI.

Provodimo stroge i detaljne postupke čišćenja smještajnih jedinica, dezinfekcije svih površina i opreme koje su moguće u kontaktu s gostima, strogo dezinficiranje klorom svake hidromasažne kade nakon odlaska gosta, detaljno čišćenje kupaonice, svih dodirnih površina – kvaka, tipki. Čišćenje i zamjena posteljine i ručnika može biti obavljena u skladu s postojećim standardima ili prema vašim željama. Ukoliko je moguće poštujemo pravilo da postoji razmak između nekoliko dana između dolaska gosta u istu smještajnu jedinicu.

Villa Magdalena ima 24 smještajne jedinice te stoga možemo provesti maksimalno individualni pristup svakom gostu, a time i maksimalnu zaštitu:

 • brzu prijavu u hotel

 • beskontaktnu odjavu i plaćanje kreditnim karticama iz sobe

 • vlastiti sustav Virtualni Concierge: beskontaktno naručivanje usluga i obroka

Svaka soba (smještajna jedinica) zahvaljujući svojoj veličini prostora i opremljenošću omogućava:

 • konzumiranje svih obroka (doručak, ručak, večera ) i pića u sobi

 • korištenje vlastite masažne kade s termalnom vodom u sobi (masažne kade imaju kontinuiranu dezinfekciju vode ozonom, a nakon svake promjene gosta cijeli sustav se dezinficira klorom)

 • vlastitu terasu

 • beskontaktno naručivanje

Hotel, hotelske usluge (bazen, saune, masaže, fitnes) i restoranske usluge su dostupne svim gostima – i gostima sa smještajem i vanjskim posjetiteljima.

Korištenje parne saune prema trenutno važećim mjerama HZJZ nije dopušteno. Sve ostale usluge su dostupne.

Trudit ćemo se da Vaš boravak u Villi Magdaleni i destinaciji Krapinskih Toplica, bude odmor za pamćenje – bez straha, maksimalno opuštajući uz poseban doživljaj jedinstvenosti usluge smještaja, wellnessa i gastronomije koju smo i do sada pružali.

U želji da poduzmemo sve kako bismo spriječili širenje koronavirusa i time zaštitili naše goste i zaposlenike, molimo vas da se pridržavate svih mjera i preporuka za vrijeme vašeg boravka.

Radujemo se ponovnom susretu s vama i radimo sve što je u našoj moći kako bismo vam pružili jedinstveni doživljaj odmora i u ovim novim životnim okolnostima. Vidimo se!

Villa Magdalena tim

Vaše rezervacije

Odlučili smo olakšati planiranje Vašeg odmora te prilagoditi uvjete rezervacije i otkazivanja trenutnoj situaciji.

Za sve rezervacije primljene u narednom periodu vrijedi pravilo besplatnog otkazivanja do 72h prije dolaska.

Preporučamo korištenje online rezervacijskog sustava kako biste ostvarili najbolju moguću cijenu u svakom trenutku.

Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila, telefona, chata ili društvenih mreža.

Opća pravila pri ulasku u Republiku Hrvatsku

Za jednostavniji i brži prelazak granice savjetujemo vam da unaprijed dostavite svoje podatke putem web stranice entercroatia.mup.hr. Tako ćete spriječiti dodatno zadržavanje na graničnom prijelazu jer će granična policija imati podatke u sustavu.

Putnici koji su se registrirali na stranici entercroatia.mup.hr primit će na adresu svoje e-pošte potvrdu o zaprimljenoj najavi te sve potrebne informacije vezano uz upute i preporuke HZJZ-a.

Putnici koji ne dostave unaprijed svoje podatke putem navedene aplikacije moći će sve to obaviti i na graničnom prijelazu prilikom ulaska u RH.

Na stranicama Europske komisije  “Re-open EU” možete u stvarnom vremenu provjeriti informacije o putovanjima unutar EU i stanju na granicama te svim dostupnim prometnim i turističkim uslugama u državama članicama.

Tranzit kroz Austriju, Italiju i Sloveniju prema Hrvatskoj teče potpuno neometano.

Osobe koje na svoj odmor u Republiku Hrvatsku dolaze iz zelenih zemalja ne trebaju predočiti test niti imaju obvezu samoizolacije.

Ulazak u Republiku Hrvatsku:

 • Sve osobe koje dolaze na svoj odmor u Republiku Hrvatsku moraju imati potvrdu o rezervaciji smještajate ispuniti online obrazac Enter Croatia
 • sobe koje na svoj odmor u Republiku Hrvatsku dolaze iz zelenih zemalja/regija ne trebaju predočiti test niti imaju obvezu samoizolacije
 • Osobe iz ostalih zemalja moraju pri ulasku u Republiku Hrvatsku predočiti negativni PCR ili BAT (brzi ANTIGEN) test ne stariji od 48 satiili obaviti testiranje odmah po dolasku u Republiku Hrvatsku uz obvezu samoizolacije do prispijeća negativnog nalaza
 • Djeca mlađa od 12 godinakoja putuju u pratnji roditelja izuzeta su od obveze predočenja negativnog rezultata testa i obveze samoizolacije ako roditelji imaju negativan PCR ili BAT (brzi ANTIGEN) test, potvrdu o preboljenju ili cijepljenju protiv COVID-19
 • Osobe koje su preboljele COVID-19 unazad 6 mjeseci izuzete su od obveze pribavljanja negativnog PCR testa i samoizolacije.Za dokaz da su preboljeli COVID-19, putnici moraju predočiti pozitivan nalaz PCR ili BAT (brzog ANTIGEN) testa ili liječničku potvrdu da su preboljeli COVID-19, pri čemu je ta potvrda valjana najranije jedanaestog dana od dana prispijeća pozitivnog rezultata testa
 • Ako je osoba preboljela COVID-19 te je nakon ozdravljenja cijepljena najmanje jednom dozom cjepiva, izuzeta je od obveze predočenja negativnog testa i samoizolacije u razdoblju od pet mjeseci od primjene cjepiva
 • Osobe koje imaju potvrdu o cijepljenju protiv COVID-19 izuzete su od obveze pribavljanja negativnog testa i samoizolacije. Lista prihvaćenih doza i cjepiva se nalazi ovdje.
 • (Mjere vrijede za sve državljane država članica EU/EGP i država trećih zemalja.)

Detaljnije o svemu možete pogledati i ovdje: https://croatia.hr/hr-HR/koronavirus-covid-19-pitanja-i-odgovori

NOVO – DOGOVORITE PCR ILI BAT TESTIRANJE U NEPOSREDNOJ BLIZINI HOTELA

Za državljane EU/EEA moguće je dogovoriti PCR testiranje u neposrednoj blizini hotela u Krapinskim Toplicama (s mogućnošću dobivanja nalaza isti dan ili najkasnije drugi dan). Cijena testa iznosi 700 kn (oko 90 EUR), a obavezna je prethodna najava i rezervacija na recepciji hotela.

BAT (brzo antigensko testiranje) moguće je dogovoriti u prostoru ZZJZ KZŽ u Zaboku (10 km od Krapinskih Toplica).