Spa table iskustvo

„Spa Table“ se može zagrijati na temperaturu od 38 – 40°C, što pogoduje pripremi tijela za sljedeće tretmane i poboljšava njihove rezultate. Multisenzorno iskustvo obogaćeno je LED svjetlom.

Thalasso piling

30 min – 38,00 €

Idealan tretman u dva koraka. Ovaj tretman započinje pilingom s mješavinom morske soli i ulja koja će ukloniti mrtve stanice te učiniti Vašu kožu njegovanom i čistom. Nakon toga ćete uživati u toplom tušu kojim će Vaš terapeut oprati Vaše tijelo.

Thalasso Body piling + blatni oblog

50 min – 68,00 €

Ovaj tretman započinje luksuznim hidroterapijskim tušem, zatim slijedi piling s mješavinom morske soli i ulja koja će ukloniti mrtve stanice te učiniti Vašu kožu njegovanom i čistom. Nakon toga ćete uživati u toplom oblogu blatne maske.

Thalasso Ritual Paket, Body piling + blatni oblog + masaža čitavog tijela

100 min – 110,00 €

Ovaj tretman započinje luksuznim hidroterapijskim tušem, zatim slijedi piling s mješavinom morske soli i ulja koja će ukloniti mrtve stanice te učiniti Vašu kožu njegovanom i čistom. Nakon toga ćete uživati u toplom oblogu blatne maske. Za potpuno opuštanje slijedi hidratantna opuštajuća masaža čitavog tijela – osjećaj je nevjerojatan!