Panoramska wellness & spa oaza u Hotelu Villa Magdalena!

Obnovite energiju, opustite se, oslobodite svakodnevnog stresa i odmorite vaš organizam uz naše opuštajuće tretmane i jedinstvene usluge na tržištu.

Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u hidromasažnom kadom u vlastitom apartmanu ili Spa Premium sobi, možete uživati i u panoramskoj wellness oazi površine 350 m2 na najvišoj etaži hotela.

Wellness oaza sadrži zatvoreni grijani bazen od INOXa (32 stupnjeva),  grijani whirlpool od INOXa s termalnom vodom (35 stupnjeva), finsku, infra i parnu saunu, grijanu klupu, relax zonu s ležaljkama, fitness.

Naše najveće bogatstvo je upravo termalna voda, ocijenjena kao 6. najkvalitetnija termalna voda Europe. Kemijski sastav termalne vode karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat, a pokazala se posebno pogodna za reumatizam, oboljenja kralježnice, neuro-muskulaturne tegobe, dijabetes sa zglobnim komplikacijama, posttraumatska stanja prije i poslije ortopedskih, kirurških i neurokirurških zahvata na lokomotornom sustavu tijela, srčane bolesti i bolesti perifernih krvnih žila, poboljšanje postinfarktnih i postoperativnih stanja.

Korištenje wellness sadržaja je neograničeno i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci gosti mogu koristiti vanjski bazen s hladnom vodom, također s prekrasnim pogledom na regiju.

Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.

Pozivamo vas da se prepustite raznim tipovima masaža iza kojih stoje vrhunsko školovano osoblje s najvišim referencama iz usluga koje nudimo.

Nudimo: klasične, sportske i anticelulitne masažedrevne holističke, opuštajuće aromaterapeutske masažerefleksiologiju stopala i kombinacije refleksolgije i kromaterapijeindijsku masažu glavereiki tretmane u kombinaciji s aromaterapijom i refleksologijomayurveda abhyanga masažulomi-lomi nui masažutui na masažuhotstone masažutretmane čišćenja lica i pilinga tijelanjega tijela, opuštajuće mirisne kupke

Nudimo individualan pristup svakom gostu gdje na temelju pregleda i intervjua s gostom naši stručnjaci predlažu najbolju kombinaciju s ciljanim tretmanima i terapijama. Uz holističke, klasične i istočnjačke tradicionalne tretmane opuštanja i revitaliziranja organizma, nudimo i posebne pakete koji uključuju specijalnu prehranu tokom Vašeg boravka u našem hotelu.

Wellness / Spa / Fitness

Virtualna šetnja - Bazen- Hotel Villa Magdalena, Krapinske Toplice
Virtualna šetnja Spa & Wellness - Hotel Villa Magdalena, Krapinske Toplice
Virtualna šetnja - Spa & Wellness - Hotel Villa Magdalena, Krapinske Toplice
Virtualna šetnja Fitness - Hotel Villa Magdalena, Krapinske Toplice