Panoramska wellness & spa oaza u Hotelu Villa Magdalena!

Obnovite energiju, opustite se, oslobodite svakodnevnog stresa i odmorite vaš organizam uz naše opuštajuće tretmane i jedinstvene usluge na tržištu.

Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u jacuzziju u vlastitom apartmanu ili Spa Premium sobi, možete uživati i u panoramskoj wellness oazi površine 350 m2 na najvišoj etaži hotela.

Wellness oaza sadrži whirlpool s termalnom vodom, finsku, bio i infra saunu, grijanu klupu, relax zonu s ležaljkama. Prostor wellnessa od lipnja 2017. proširen je i obogaćen zatvorenim bazenom, novim prostorima za masaže, parnom saunom te fitnessom.

Naše najveće bogatstvo je upravo termalna voda, ocijenjena kao 6. najkvalitetnija termalna voda Europe. Kemijski sastav termalne vode karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat, a pokazala se posebno pogodna za reumatizam, oboljenja kralježnice, neuro-muskulaturne tegobe, dijabetes sa zglobnim komplikacijama, posttraumatska stanja prije i poslije ortopedskih, kirurških i neurokirurških zahvata na lokomotornom sustavu tijela, srčane bolesti i bolesti perifernih krvnih žila, poboljšanje postinfarktnih i postoperativnih stanja.

Korištenje wellness sadržaja je neograničeno i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci gosti mogu koristiti vanjski bazen s hladnom vodom, također s prekrasnim pogledom na regiju.

Pronađite trenutak za sebe, obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove.

Pozivamo vas da se prepustite raznim tipovima masaža iza kojih stoje vrhunsko školovano osoblje s najvišim referencama iz usluga koje nudimo.

Nudimo:

Nudimo individualan pristup svakom gostu gdje na temelju pregleda i intervjua s gostom naši stručnjaci predlažu najbolju kombinaciju s ciljanim tretmanima i terapijama. Uz holističke, klasične i istočnjačke tradicionalne tretmane opuštanja i revitaliziranja organizma, nudimo i posebne pakete koji uključuju specijalnu prehranu tokom Vašeg boravka u našem hotelu.

VIP SPA doživljaj

VIP Spa doživljaj jedinstvena je usluga koju možete doživjeti samo u Villi Magdaleni. Nudimo kompletan najam wellness oaze s whirlpoolom i saunama u kasnim večernjim satima. Romantičan ugođaj sa svijećama uz intimnu rasvjetu i opuštajuću glazbu, boca pjenušca ili butelja vina, učinit će Vaš boravak nezaboravnim. VIP spa doživljaj moguće je rezervirati svaki dan u terminu od 21h na dalje, a uređenje dogovaramo u skladu s Vašim željama. Rezervirajte ovaj jedinstveni doživljaj i provedite najljepše trenutke u Villi Magdaleni….

Cijena za dvije osobe (uključeni boca pjenušca ili butelja vina):

unutar tjedna (pon – čet) – 1.300,00 kn

vikend (pet – ned) i praznici – 1.700,00 kn

Wellness / Spa / Fitness