Ayurveda i Yoga u Villi Magdaleni

Od davnina se znanje o Ayurvedi koristi za razne metode liječenja, prevencije i dugovječnosti.

Važan je dio kulturne tradicije daleke Indije, a odnosi se na drevni način liječenja prehrambenim preporukama, biljnim tretmanima, vježbanjem yoge i meditacije, masažom, aromaterapijom, različitim ritualima vezanim uz energije sunca i mjeseca.

Ovim jednostavnim promjenama u prehrani i načinu života utječemo na svoje zdravlje, psihičko i fizičko te živimo u skladu s prirodom.

U Villi Magdaleni možete učiniti prvi korak ka tim novim promjenama u životu te provesti par dana u opuštanju, stjecanju novih znanja i vještina i pronalasku duševnog i tjelesnog mira.

U Villi Magdaleni prakticiramo Yoga nidra tehniku. Yoga nidra je jedna od najmoćnijih tehnika kojom postižemo potpuno, duboko i iscjeljujuće opuštanje koje uključuje fizičko, emocionalno i mentalno opuštanje kako bi sa druge strane probudili uspavane centre mozga i uma. Ona je predivan instrument za postizanje mira, povlačenja od osjetila i uma, te potpunu regeneraciju svih naših sustava. Yoga nidra donosi potpuno opuštanje od svih napetosti, oslobađa skrivene potencijale i kreativnost, a naše biće dovodimo u potpunu harmoniju i povezujemo se sa svojom pravom prirodom.

Bilo da ste u vrhunskoj formi ili potpuno van kondicije, bilo da imate problema s kralježnicom, stresom, nesanicom ili biste jednostavno željeli naučiti nešto novo dok ste na odmoru, učinite nešto dobro za vaše zdravlje i budućnost – opustite se u Villi Magdaleni!

Individiaulni tretman Hatha i Yin yoge do 2 osobe – cca 60-70 min – 950,00 kn

Ayurvedski paketi