Wellness usluge

Pozivamo vas da se prepustite i raznim tipovima masaža iza kojih stoje vrhunsko školovano osoblje s najvišim referencama iz usluga koje nudimo. Iz naše ponude izdvajamo:

Klasične tretmane

Klasične masažeKlasične – medicinske, sportske i anticelulitne masaže u trajanju od 30 do 60 minuta.

Aromaterapije

AromaterapijaAromaterapija je drevna holistička metoda koja koristi esencijalna ulja od bilja i voća radi poboljšanja i fizičkog i emocijonalnog stanja organizma.
Učinak možemo promatrati kroz smanjenje stresa, poboljšanje kože, balansiranje emocionalnih problema, poboljšanje cirkulacije, čišćenje organizma od toksina i mnogim drugim područjima. Mješavina ulja s specifičnim područjima djelovanja se priprema za svakog gosta individualno prema njegovim potrebama i stanju organizma.

Nudimo kraći tretman u trajanju od 30 minuta za gornje dijelove tijela i duži tretman u trajanju od 60 minuta za cijelo tijelo.

Refleksologija

RefleksologijaRefleksologija je neinvazivna holistička metoda gdje se tretiranjem posebnih točaka na stopalu utječe na energetske poveznice prema određenim dijelovima tijela. Posebno se pokazala korisna za poboljšanje cirkulacije, poboljšanje imunosustava, smanjenje stresa i postizanje duboke opuštenosti te općenitom balansiranju organizma kao sustava.

Indijska masaža glave

Indijska masaža glaveIndijska masaža glave je tradicionalna metoda usmjerena na gornji dio tijela s ciljem poboljšanja cirkulacije, koncentracije, smanjenja glavobolja, problema sa spavanjem, sinusnih problema, stresa i tjeskobe.
Nudimo tretmane u trajanju od 30 ili 40 minuta.

Reiki tretman

ReikiReiki (čita se ray-key) je novija metoda porijeklom iz Japana koja je uz opuštajuči i antistres učinak također ima širi terapeutski učinak gdje se teži postizanju balansa cijelog organizma kroz balans energije.

Ayurveda masaža

AyurvedaMasaža se temelji na uravnoteživanju doša (vata, pita, kapha). Koriste se topla aromatična ulja izabrana s obzirom na tip osobe koju masiramo. Pomoću dodira i toplog ulja postižemo smirujući, opuštajući, pa čak i ljekoviti učinak. Masaža se osobito preporuča za uklanjanje napetosti i stresa. Potiče izlučivanje toksina iz tijela, obnavlja kožu i jača njen tonus. Masažom ponovno uspostavljamo protok energije čime se postiže osjećaj slobode i potpune opuštenosti.
Nudimo tretman abhyanga – “pomazivanja” u trajanju od 35 ili 70 minuta.

Lomi-lomi nui masaža

Lomi Lomi NuiDrevna havajska masažna tehnika koja opušta, brzo uklanja napetost, obnavlja zdravlje i daje osjećaj sreće. Temelji se na havajskoj filozofiji koja smatra da sve što postoji teži harmoniji i ljubavi. Havajski koncept ljubavi temelji se na ideji prihvaćanja, naklonosti i opraštanja. U masaži se najviše koriste laktovi i podlaktice kojima se rade dugi, spori pokreti koji nalikuju kretanju kroz vodu, a radi se i lagano istezanje tijela. Tretmanom se otklanjaju ne samo tjelesne blokade koje zarobljavaju protok energije, već i negativne emocionalne ideje, kao i obrasce koji čuče pohranjeni u tijelu bez našeg pristanka.
Nudimo parcijalni tretman od 30 minuta ili tretman cijelog tijela od 60 minuta.

TUI NA masaža

Metoda tradicionalne kineske medicine koja koristi ciljane manualne zahvate na meridijanima i akupresurnim točkama u svrhu energetskog statusa i uklanjanja blokada u protoku energije. Tui Na masažom otklanjaju se blokade u energetskim tokovima- meridijanima, poboljšava se cirkulacija Chia i krvi, opuštaju zgrčeni mišići, te poboljšava opskrba tkiva i organa hranjivim tvarima. Nudimo tretman u trajanju od 50 min.

Hot Stone masaža

Hot Stone masažaHot stone masaža (masaža vrućim, vulkanskim kamenjem) zasniva se na drevnoj tradiciji korištenja toplog kamenja u terapeutske svrhe. Jedinstvena po svojoj tehnici ova masaža omogućava prožimanje termo dinamičkih blagodati bazaltnog/vulkanskog kamenja i blagotvornih svojstava eteričnih ulja. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju nakupljene toksične tvari. Doživljaj počinje masažom cijelog tijela nekim od eteričnih ulja po izboru klijenta, koja imaju drenažno i stimulativno djelovanje.
Nudimo tretman u trajanju od 40 ili 60 minuta.

Beauty tretmani

Beauty tretmanNudimo tremane njege lica u kombinaciji s masažom, depilacije (nogu, ruku, leđa, nausnice, bikini zone), manikure, pedikure, te piling tijela u kombinaciji s masažom hranjivom kremom u trajanju do 90 minuta.

Relax programi

Za naše drage dame u ponudi su ekskluzivni LADIES TOUCH programi u trajanju cca 130 min, a uključuju njegu lica (piling, maska i masaža), depilaciju nausnice i korekciju obrva, te aroma masažu tijela. VILLA SPA DAY u trajanju cca 195 min s uključenim pilingom i masažom tijela, manikurom i pedikurom.

VIP SPA Doživljaj

Hotel Villa Magdalena nudi jedinstvenu uslugu u Hrvatskoj – kompletan VIP najam wellness prostora s whirlpoolom i saunama. Uživajte u intimi Wellness oaze u kasnim večernjim satima uz intimnu rasvjetu i muziku te butelju kvalitetnog pjenušca ili vina. Najam je moguć samo od 21h-24h.