Saune – panoramska wellness & spa oaza!

Na najvišoj, panoramskoj etaži Hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama, smjestila se wellness oaza sa 350 m2 sadržaja. Korištenje wellness sadržaja je neograničeno i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Radno vrijeme wellness oaze: svakim danom od 9:00 do 21:30.

Kontaktirajte nas za više informacija.

SADRŽAJI WELLNESS OAZE

SAUNE

1. FINSKA SAUNA (do 8 osoba): Suha sauna sa malim postotkom vlažnosti (oko 10%) ima najveći učinak u borbi protiv stresa i svakako je preporučljiva svima koji boravkom u sauni žele posvetiti vrijeme za svoju ukupnu dobrobit zdravlja i relaksaciju duha i tijela. Zbog visoke temperature preporučuje se posjet sauni u trajanju od 8 do 15 minuta, ovisno o individualnom osjećaju. Nakon saunanja obavezno je tuširanje radi rashlađivanja tijela te odmor od približno 20 do 30 minuta. Cjelokupni postupak preporučljivo ponoviti do 3 puta. Posjet sauni potiče cirkulaciju, oslobađa napetost i uzrokuje obilno znojenje. Nakon obilnog znojenja u sauni ravnoteža se postiže pojačanim unošenjem tekućine u organizam – obično pijenjem vode i sokova. Nakon finske saune preporučuje se korištenja hladnog tuša kako bi se tijelo rashladilo i povratilo ravnotežu.

Osvjetljenje saune programirano je tipom aktivne saune te temom tretmana, ili se mijenja periodički (kromoterapija).

2. INFRA SAUNA (2 osobe): Sauna s niskim postotkom vlage, ali nižim temperaturama (oko 55-60 ºC) od finske saune. Preporuča se prije svega onim osobama koje su osjetljive na visoke temperature i one koje žele s manje napora postići što veći preventivni učinak kod jačanja imuniteta. Infra sauna omogućava zdravo znojenje sa svim prednostima infracrvene dubinske topline. Na osnovi iznimnih ljekovitih učinaka kod bolesti kože (npr. akni, psorijaze …) i terapeutskih uspjeha kod bolesti zglobova kao što su reuma i artritis, infracrvene saune sve se češće upotrebljavaju na medicinskom području. Infracrvene zrake djeluju dubinski i zato na nižoj temperaturi postižu brže i intenzivnije znojenje.

3. PARNA SAUNA (do 8 osoba): Parna kupelj prvenstveno je pogodna za revitalizaciju dišnih puteva. Vodena para vlaži i čisti dišne puteve, otvara pore na koži te ima pozitivan detoksikacijski učinak, pospješuje imunitet i daje tijelu dodatnu energiju. Temperatura od 45 °C uz visoku vlažnost imaju idealan učinak za kožu, te djeluje na opuštanje mišića. Turska kupelj jedna je od boljih metoda u borbi protiv stresa, jer pruža osjećaj ugode. Njen krajnji učinak je osjećaj dubokog tjelesnog i mentalnog opuštanja.

NOVI INOX WHIRLPOOL (do 8 osoba)

Unutrašnji whirlpool od INOX-a s termalnom vodom, koja se održava na temperaturi od 35 ºC, s opuštajućim vodenim masažama, te prekrasnim panoramskim pogledom na regiju relaksirat će vas i osloboditi svih briga i stresova barem na tren.

BAZEN

Unutarnji bazen (4x10m, dubina 1,2 m) izrađen od INOX-a s grijanom vodom 32 ºC.

Vanjski bazen s hladnom vodom, otvoren tokom ljetnih mjeseci (1.5.-30.9.)

FITNESS

Fitness oaza s panoramskim pogledom na okolicu sadrži: multifunkcionalnu spravu za vježbanje, traku za trčanje, bicikl

TUŠEVI

Uz saune na rasploaganju su vam tuševi i direktni izvor pitke termalne vode kojom ćete napuniti vaše tijelo dovoljnom dnevnom dozom potrebnih minerala i energije.

RELAX ZONA

Na ugodnim ležaljkama te grijanoj klupi za sjedenje uz panoramski pogled, mirnu, intimnu i laganu muziku, možete se osloboditi od svakodnevnog stresa, osvježiti tijelo i duh. Korisnicima wellnessa osigurana su gratis konzumacija vode i čajeva.

MASAŽE I TRETMANI ZA LJEPOTU

Pronađite trenutak za sebe, priuštite si neku od brojnih masaža i tretmana za ljepotu iz naše ponude. Obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove uz zapadne, klasične masaže, holističke, dalekoistočnjačke i energetske masaže.

VIP SPA doživljaj

VIP Spa doživljaj jedinstvena je usluga koju možete doživjeti samo u Villi Magdaleni. Nudimo kompletan najam cijele wellness oaze zajedno sa svim njenim sadržajima u kasnim večernjim satima. Romantičan ugođaj sa svijećama uz intimnu rasvjetu i opuštajuću glazbu, boca pjenušca ili butelja vina, učinit će Vaš boravak nezaboravnim. VIP spa doživljaj moguće je rezervirati svaki dan u terminu od 21h na dalje, a uređenje dogovaramo u skladu s Vašim željama. Rezervirajte ovaj jedinstveni doživljaj i provedite najljepše trenutke u Villi Magdaleni….

Cijena za dvije osobe (uključeni boca pjenušca ili butelja vina):

unutar tjedna (pon – čet) – 1.300,00 kn

vikend (pet – ned) i praznici – 1.700,00 kn