Sauna Rituali – Rasul

Rasul sauna, poznata još i kao Rasul kupka ili Rasul blatna kupka, tradicionalni je arapski spa ritual koji uključuje kombinaciju blata, topline i pare za obnovu tijela i duha. Ovaj tretman, prijeklom iz drevnog Egipta, u hotelu Villa Magdalena izvodi se u privatnoj Rasul sauni gdje se mogu na kožu nanijeti razni pilinzi ili blatni oblozi. Nakon nanošenja odabranog pripravka kreću različiti ciklusi koji se mogu sastojati od suhe saune, parne saune, tropske kišice i hidroterapijskog tuša. Na vama je da se opustite i uživate u svim blagodatima ovih rituala, a naše osoblje će u dogovoru s vašim preferencijama odabrati najbolji tretman za vas.

Mudbath Ritual

25 – minutni ciklus

Idealna vrsta Rimske kupelji sa oblogom blata. Rastuća temperatura unutar Rasul saune omogućuje da se oblozi osuše na određenim dijelovima tijela, čime se stvaraju aktivni sastojci koji uklanjaju nečistoće. Nakon toga, para omekšava blato, a na kraju topao miris kiše sa mirisom marakuje uklanja kozmetički proizvod i ostavlja kožu mekom, hidratiziranom i revitaliziranom. Nakon tretmana slijedi voćno osvježenje za dvoje.

Essence Ritual

23 – minutni ciklus

Karakterizira ga topla para i esencija eukaliptusa. Nakon što je temperatura blaga, izmjenjuju se kratka parna kupelj i lagana hladna maglica. Ova izmjena je idealna za gornje dišne puteve. Može se kombinirati s pilingom za tijelo ili pjenušavom kupkom, koji pogoduje čišćenju kože i drenaži viška tekućine. Nakon tretmana slijedi voćno osvježenje za dvoje.

Ritual of Tides

29 – minutni ciklus

Blaga toplina i izlaganje pari, nakon čega slijedi unos slane otopine pomiješane s esencijom eukaliptusa, stvarajući sinergiju između disanja i drenaže. Savršen program za detoksikaciju i uklanjanje viška tekućine iz tijela. Nakon završetka tretmana vrlo je važno nadoknaditi gubitak tekućine sa vodom. Nakon tretmana slijedi voćno osvježenje za dvoje.

Ritual Paket

120 min

Odaberite jedan od rituala po želji ili preporuci terapeuta. Opustite se u vrućoj rimskoj kupelji, a u pauzi se počasite slasticama naše kuhinje te nastavite sa opuštajućom masažom po vašem izboru. Idealno za parove koji žele uživati u privatnoj rimskoj kupelji i senzualnom spa iskustvu u dvoje.