Upoznajte nas!

Obitelj Petrović želi Vam toplu i srdačnu dobrodošlicu u naš hotel.

Našu obitelj kontinuirano širimo stručnim, mladim i veselim osobljem koje se zajedno s nama trudi prenjeti vam obiteljski ugođaj za vrijeme vašeg boravka. Iskustvo koje ćete doživjeti kod nas jedinstveno je u svakom pogledu, a u nastavku vam dajemo 10 razloga zašto da dođete upravo kod nas:

1. Jedinstveni doživljaj smještaja

Odmor koji nećete zaboraviti inspiriran je spojem zdravlja i užitka. Hotel se sastoji od 18 posebno dizajniranih luksuznih Spa Premium soba i 6 Spa Luxury suite-ova, a svaka smještajna jedinica opremljena je hidromasažnom kadom spojenom direktno na izvore termalne vode.
Već po samom dolasku ostat ćete zapanjeni ljepotom zagorskih brega u kojoj možete uživati sa svog balkona. Sobe su opremljene po najvišim standardima modernog hotelijerstva, a svojom udobnošću privući će vas da se poželite vratiti prvom prilikom. Sjednite u kadu, naručite čašu vina i uživajte u besprijekornom pogledu – doživljaj koji liječi i dušu i tijelo.

2. Panoramska wellness & spa oaza

Wellness & spa oaza našeg hotela prava je oaza mira i opuštanja. Smještena na panoramskoj etaži hotela s pogledom koji seže sve do Medvednice, oaza je opremljena novim whirlpoolom s hidromasažom, bazenom s grijanom vodom, četiri saune (parna, infra te kombinirana bio + finska sauna), fitnessom te relax zonom i terasom za sunčanje. U ponudi se nalazi bogati izbor masaža – od klasičnih medicinskih, holističkih i sportskih masaža do raznih kombinacija obloga i pilinga te kozmetičkih tretmana.

3. VIP Spa Experience

Želite li imati wellness & spa oazu samo za sebe? Kod nas možete. Uz bocu pjenušca i čokoladni ili voćni desert provedite nezaboravne trenutke. VIP Spa Experience idealan je poklon Vašim voljenima u kojemu možete zajedno opustiti se i uživati.

4. Personaliziorani pristup svakom gostu – dođite kao gost, otiđite kao dio obitelji

Jer svakako vas želimo vidjeti ponovno. To je uostalom i najbolja potvrda da naš posao radimo dobro. S obzirom da smo mali hotel, možemo saslušati i ispuniti svaku vašu želju, bilo da se radi o uređenju sobe, vrsti usluge, prehrambenim navikama… Veseli nas što imamo mogućnost individualno pristupiti svakom vašem upitu.

5. Termalna vrela

Jeste li znali da je termalna voda Krapinskih Toplica ocijenjena kao 6. (šesta) najkvalitetnija voda Europe? U svakodnevnom životu voda je važna za održavanje zdravlja i vitalnosti, a mi smo sretni jer je naša voda po sastavu bogata mineralima kalcija, magnezija i hidrokarbonata, uz izuzetno niske količine sumpora čime je i sam miris vode izuzetno blag. Voda zbog minerala ima ljekoviti i terapeutski učinak kod bolesti kralježnice, liječenju zglobova, bolestima lokomotornog sustava, reume, išijasa, koronarnih bolesti te krvožilnih bolesti i bolesti cirkulacije.

6. Vrhunski kulinarski užitci

Naš restoran spoj je tradicionalne zagorske kuhinje i modernih svjetskih kuhinja. Chef Mislav Božić zajedno sa svojim timom konstantno oplemenjuje naše jelovnike novim idejama i jelima, a namirnice ne traži daleko. Cilj nam je ponuditi lokalne, domaće namirnice, raditi zdrava i lagana jela, iskoristiti sve što nam naša priroda daruje. U skladu s wellness filozofijom života trudimo se ponuditi ukusnu, domaću i zdravu hranu, te ju prezentirati na moderan način i u skladu s najnovijim kulinarskim trendovima.

7. Čudesna ljepota zagorskoga kraja

“Zagorje moje tak imam te rad” – o ljepotama našega Zagorja napisane su mnoge prekrasne pjesme, no ništa vam ne može dočarati tu ljepotu dok sami ne krenete šetati po našim bregima i svježem zraku. Gosti nas često pitaju koje je godišnje doba ovdje najljepše, ali odgovora na to nema. Bilo da dođete u smiraj jeseni kada šume mijenjaju svoju boju u zlatno žutu i smeđu, u zimu kada iz toplog whirpoola gledate snježne pahulje, u proljeće kada se sve budi ili ljeto kada ispijate koktel uz vanjski bazen i uživate u dugim danima, u svakom ćete godišnjem dobu jednako uživati.

8. Bogata kulturno povijesna baština

Zagorje ima zaista dugu povijest iza sebe. Još je davne 1899. godine najpoznatiji hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović Kramberger na Hušnjakovom brdu u Krapini otkrio veliko nalazište nendertalaca na čijem se mjestu danas nalazi jedan od najmodernijih muzejskih projekata ovog dijela Europe.
Zagorje obiluje dvorcima i kurijama, a svakako su najpoznatiji Dvorac Trakošćan, Dvorac Oršić i Dvor Veliki Tabor čije su muzejske postave otvorene za posjetitelje.
Također, u Zagorju je smješteni i jedini muzej na otvorenome u Hrvatskoj, radi se o Starom selu Kumrovec gdje se nalazi rodna kuća Josipa Broza Tita, a u selu se kroz kućice mogu upoznati obrti i običaji Hrvatskog Zagorja između 19. i 20. stoljeća.
Zagorje ima i jedini spomenik pjesmi na cijelom svijetu, i to ne bilo kojoj pjesmi već spomenik “Lijepoj našoj domovini” s obzirom da je sam autor Mihanović bio stanovnik zagorskoga kraja.
U zagorju se nalazi i najveće i najpoznatije hrvatsko svetište, marijansko svetište Marija Bistrica.

9. Business & pleasure

Hotel Villa Magdalena idealno je mjesto za organizaciju manjih kongresa, sastanaka i evenata. U ponudi imamo 2 manje kongresne dvorane „Tweet“ i „Chat“ Room koje se za potrebe većih grupa spoje u jednu veliku dvoranu. Maksimalni kapacitet sudionika je do 70 osoba. Dvorane su opremljene i najmodernijom tehničkom opremom kako bi Vaši sastanci bili što uspješniji, a kreativnost i produktivnost na samom vrhu.

10. Nagrade i priznanja

Hotel je kroz 11 godina od otvorenja osvojio brojne nagrade i priznanja, prvenstveno u području gastronomije, pružanja usluga, te inovativnosti, a popis svih nagrada možete vidjeti u nastavku.