Dnevni wellness

Kupanje + saune / Kupanje + saune + ručak / Kupanje + saune + ručak + masaža

Wellness & Spa oaza hotela Villa Magdalena, na najvišoj etaži hotela, uz jedinstven pogled na zagorske brege koji cijele godine pružaju nezaboravni doživljaj, probudit će ljubav do Vašeg tijela i duše. Panoramska wellness oaza pruža 350 m2 wellness & spa sadržaja, a dostupna je ne samo gostima hotela već i vanjskim gostima.


Wellness oaza sadrži whirlpool s termalnom vodom, finsku, bio i infra saunu, grijanu klupu, relax zonu s ležaljkama. Prostor wellnessa od lipnja 2017. proširen je i obogaćen zatvorenim bazenom, novim prostorima za masaže, parnom saunom te fitnessom.

Naše najveće bogatstvo je upravo termalna voda, ocijenjena kao 6. najkvalitetnija termalna voda Europe. Kemijski sastav termalne vode karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat, a pokazala se posebno pogodna za reumatizam, oboljenja kralježnice, neuro-muskulaturne tegobe, dijabetes sa zglobnim komplikacijama, posttraumatska stanja prije i poslije ortopedskih, kirurških i neurokirurških zahvata na lokomotornom sustavu tijela, srčane bolesti i bolesti perifernih krvnih žila, poboljšanje postinfarktnih i postoperativnih stanja.

ULAZNICA ZA PANORAMSKU WELLNESS OAZU (VANJSKI GOSTI)

Ulaznica uključuje:

  • neograničeno korištenje sadržaja (unutarnji bazen s grijanom vodom, whirlpool s kromoterapijom, parna sauna, bio/finska sauna s kromoterapijom, infracrvena sauna, …), vanjski bazen (ljeti), fitness.
  • ogrtač, ručnik i po osobi
  • gratis čajevi

(potrebna je prethodna rezervacija i najava termina, a isključeno je korištenje subotom te ostalim danima visoke popunjenosti hotela)

Cjenik

Ulaznica (kupanje + saune) 5 sati Ulaznica (kupanje + saune) cijeli dan
(9:30 – 20:30)
Ulaznica (kupanje + saune) cijeli dan + Ručak u 3 slijeda + plata voća
ponedjeljak – četvrtak 125,00 kn 160,00 kn 325,00 kn
petak, nedjelja,
praznici
150,00 kn 190,00 kn 375,00 kn

Dnevni paketi bez smještaja