Dry Float Terapija – Zero body

Ne znaju svi da se stres može kvantificirati mjerenjem kortizola u krvi. Plutanje smanjuje njegovu razinu za pola u usporedbi s tradicionalnim krevetom za opuštanje. U međuvremenu, odsutnost dodirnih točaka ima blagotvoran učinak na tijelo.

Utječe na naše raspoloženje na pozitivan način.

Tijekom iskustva plutanja, tijelo prestaje prilagođavati tjelesnu temperaturu i gravitacijsku orijentaciju: dvije aktivnosti koje same apsorbiraju do 80 % naših resursa. Nakon što se riješi tog tereta, tijelo može slobodno proizvoditi endorfine, tvari povezane s blagostanjem. Sesija lebdenja također pogoduje proizvodnji serotonina – “hormona sreće”.

Kvalitetan san.

Plutanje pozitivno utječe na kvalitetu sna s učinkovitim i trajnim rezultatima. Senzorna izolacija u plutajućem spremniku može potaknuti duboku relaksaciju i uzorke dubokog sna.

Oporavak mišića gdje nakon samo jedne sesije plutanja, bolovi u mišićima se mogu značajno smanjiti, čime se osigurava brži oporavak razine energije i brža regeneracija tkiva.

Regeneracija uma.

Budući da plutanje može aktivirati određena područja mozga, studije su pokazale da poboljšava mentalne performanse, uključujući fokus i koncentraciju.

Terapija plutanjem

20 min – 28,00 € jedna osoba,  55,00 € za dvoje

30 min – 38,00 € jedna osoba,  65,00 € za dvoje