NOVO: Novi wellness i novi Spa tretmani

Dragi gosti,

Početkom ove godine za vas smo pripremili nove Spa usluge i tretmane u potpuno novom, opuštajućem Wellness prostoru. U novom prostoru osim tradicionalnih masaža i tretmana, možete se opustiti uz dodatne nove usluge i tretmane – jedinstvene u ovom dijelu Hrvatske!

Naše najveće bogatstvo je upravo termalna voda, ocijenjena kao 6. najkvalitetnija termalna voda Europe. Kemijski sastav termalne vode karakteriziraju kalcij i magnezij.  Magnezij i kalcij esencijalni su minerali za normalno funkcioniranje fizioloških procesa u organizmu i u sklopu terapije izrazito je važno tijelu pružati i taj dio. Zbog  toga naš wellness nudi sinergiju termalne i morske vode, a tretmani tijela su fokusirani na ova dva minerala.

Dry Float Terapija – Zero body (Novo u ovom dijelu Hrvatske)

Plutanje bez gravitacije na krevetu tople vode bez izravnog kontakta s vodom. Suha floatacija opušta središnji živčani sustav i izolira ga od vanjskih podražaja. Svaka Zero body sesija može se prilagoditi prema vašim željama i potrebama.

Za više informacija kliknite ovdje.

Sauna Rituali – Rasul

Doživite posebne specijalne rituale u Vip Rasul Sauni. Tematski rituali do 120 minuta, s Rasul sauna ciklusima do 29 minuta. Na izboru su 4 rituala – s ciljem hidratizacije i revitalizacije kože, detoksikacije i drenaže tijela, čišćenju gornjih dišnih puteva ili ukupne relaksacije.

Za više informacija kliknite ovdje.

„Spa Table“ Iskustvo

„Spa Table“ se može zagrijati na temperaturu od 38 – 40°C, što pogoduje pripremi tijela za  tretmane i poboljšava njihove rezultate.  Multisenzorno iskustvo obogaćeno je LED svjetlom. U ponudi su tri tretmana na bazi i/ili blata, pilinga i masaže.

Za više informacija kliknite ovdje.